Over mij

Wie ben ik? en wat is Dea Dia

Het logo is een vereenvoudigde afbeelding van de duif die symbool staat voor de heilige geest. Voor mij staat het voor verbinding en inspiratie. Dea Dia is de naam van de godin van de Groei en die is ontstaan tijdens de opleiding aan de EAVG tot Herboriste.
 
Toen ik in 1997 reikimaster werd, heb ik me voorgenomen om zoveel mogelijk reiki door te geven. Reiki is een natuurlijk vermogen en eenvoudig te gebruiken en het is een veilige manier waarmee ik mensen en dieren help hun natuurlijke balans terug te vinden.
 
Ik heb een brede achtergrond en ervaring als docent Lichamelijke Opvoeding, counselor, reikimaster, Mastercoach, master SEN (gedragsspecialist) en herboriste (met diploma MPSBK). Daardoor kan ik gebruik maken van diverse methodieken om zowel het fysieke als het psychosociale welbevinden te bevorderen. Ik richt me in de begeleiding en behandeling op het zelfhelend- en het zelf oplossend vermogen waar iedereen over beschikt en sluit daarbij aan bij de ondersteuningsbehoefte en leerstijl van de cliënt. De begeleiding is steeds gericht op welzijn, bewustzijn en groei/verandering.

Kom in contact

Wat klanten over mij zeggen